Nyhetsbrev

Ønsker du å abonnere på vårt nyhetsbrev? Da må du legge inn din e-postadresse i feltet nedenfor.

Vi benytter systemet Campaign Monitor til å lagre abonnementsdata (dvs. e-post adresse), produsere og sende nyhetsbrev. Din personopplysning vil kun benyttes til formålet med distribusjon av nyhetsbrev for SalmoBreed AS og StofnFiskur hf. Ved å trykke på knappen “Abonnere” samtykker du til at din e-post adresse vil bli lagret og anvendt til dette formålet.

Som et ledd i innføring av regelverket for GDPR 25. mai 2018, vil du få vesentlige endringer i dine rettigheter for personvern. De viktigste endringene i forordningen er som følger:

  • Du har rett til å be om innsyn i, korrigere eller slette personopplysningene dine
  • Du har rett til å protestere mot og begrense behandlingen av personopplysningene dine
  • Dersom behandlingen av personopplysningene dine er basert på samtykke, har du rett til når som helst å trekke tilbake samtykket. Tilbaketrekkingen vil ikke ha betydning for lovligheten ved behandlingen som er utført før du trekker tilbake samtykket
  • I de tilfeller hvor det foreligger en hjemmel eller det er gitt samtykke til markedsføring, vil vi kommunisere så relevant som mulig på bakgrunn av interessene dine eller atferden din. Du har rett til å protestere mot at personopplysningene dine behandles for å brukes til målrettet markedsføring
  • Du har rett til å motta en kopi av personopplysningene som du selv har oppgitt, i et strukturert, alminnelig brukt og maskinlesbart format.

Les mer om Benchmark plc sin personvern-policy her

Du kan også lese mer om vår Cookie policy for nettsiden her

main.css loaded.