Yvonne Kristensen

Ny ansatt i SalmoBreed Salten

Jeg har lett etter en anledning til å komme inn i bransjen

FAUSKE: Yvonne Kristensen er ansatt som administrasjons- og økonomisjef i SalmoBreed Salten og hadde sin første arbeidsdag 2. Januar 2017.                

-Vi er svært fornøyd med å ha fått Yvonne med oss, sier daglig leder Stig Joar Krogli. Hun har en bakgrunn som vil bli svært nyttig når vi skal bygge opp staben som skal drifte Norges første landbaserte stamfiskanlegg.

Yvonne Kristensen er fra Fauske og er født i 1965. Hun er utdannet siviløkonom fra Universitet i Nordland og har tidligere arbeidet som bla kontor og økonomisjef i Skjerstad kommune, rådmann i Tysfjord kommune og finansrådgiver og kontorleder personmarked i Nordlandsbanken ASA/DnB ASA.

- Som student gjorde jeg min hovedfagsoppgave på personalledelse i Sisomar og fikk et veldig godt inntrykk av havbruksnæringa. Jeg har lett etter en anledning til å komme inn i bransjen og så stillingen som administrasjons- og økonomisjef i SalmoBreed Salten som en stor mulighet.

Yvonne er tidligere aktiv alpinist. I dag bruker hun mye av sin fritid i Salten Motorsport hvor hun har barn som kjører cross. Hytta i Sulitjelma er også i flittig bruk.

Yvonne vil arbeide fra Fauske og Bodø.

Om SalmoBreed Salten: Landbasert anlegg for produksjon av lakserogn lokalisert i Sørfold Kommune. Anlegget er eid av SalmoBreed AS og Salten Stamfisk AS og er planlagt ferdigstilt oktober 2018.

For mer informasjon, kontakt marketing manager Hege Hovland, hege.hovland@benchmarkgenetics.com , tlf 99 50 03 30

main.css loaded.