Havard Bakke 280X280 72 Rgb

Håvard Bakke 70 år

​BERGEN. Håvard Bakke, Business Development Director i SalmoBreed AS, fylte lørdag 17. juni 70 år. Håvard er fortsatt i en aktiv ansatt i SalmoBreed, og han har ingen planer om å gi seg med det første.

BERGEN. Håvard Bakke, Business Development Director i SalmoBreed AS, fylte lørdag 17. juni 70 år. Håvard er fortsatt i en aktiv ansatt i SalmoBreed, og han har ingen planer om å gi seg med det første.

Håvard er utdannet ved Norges Landbrukshøyskole på Ås, i dag Norges Biovitenskapelige Universitet (NMBU). I 1972 fikk han sitt hovedfag, og i 1977 disputerte han for doktorgrad. Etter noen år ved Vestlandets Meierisentral har Håvard fra 1986 arbeidet i havbruksnæringen, de 10 siste årene i SalmoBreed AS.

-Håvard er en sann inspirasjonskilde for oss andre i SalmoBreed, sier daglig leder, Jan-Emil Johannessen. Han forteller at å se hvordan Håvard full av energi reiser opp og ned langs Norges kyst, og til andre land hvor Benchmark har aktiviteter, det motiverer kollegaene.

Når Håvard ikke er på jobb er ski og helst toppturer hovedinteressen. Med base i Rosendal har han tilgang til Kvinnherads flotte fjelltopper med snø fra tidlig høst til langt på vår. Han reiser gjerne til skidestinasjoner langt av sted også, favoritten er Revelstoke i Canada: -Der har de heliskiing, det er det som er tingen! Ifølge jubilanten selv.

At han ikke er skvetten av seg hører vi når praten om friluftsopplevelser kommer i gang rundt lunchbordet på jobb. Der vi andre kjenner noen som kjenner noen som har sett et snøras, så har Håvard staket seg ut av både ett og to.

I SalmoBreed gratulerer vi vår gode kollega med dagen, Håvard viser oss alle at alder, det er bare et tall.

main.css loaded.