Salmobreed Header

Geir Olav Melingen blir kommersiell direktør i Benchmark Genetics

Geir Olav Melingen til Benchmark Genetics

Melingen er i dag administrerende direktør for Akvariet i Bergen, og har lang erfaring fra ledende stillinger i oppdrettsbransjen fra selskapene MSD, SalmoBreed og Fishguard. Han har også tidligere jobbet som lærer på fiskerfagskolen i Austevoll og som journalist i Norsk Fiskeoppdrett.

Geir Olav er utdannet som fiskehelsekandidat ved Universitetet i Bergen og har doktorgrad i fiskehelse fra UiB med tema «the interactions between the immune system and physiological development of Atlantic salmon».

Geir Olav har således inngående kjennskap til oppdrettsnæringen generelt, herunder også kunnskap om avl og genetikk fra sin tidligere stilling som salgssjef for SalmoBreed.

Tiltredelsestidspunkt vil bli nærmere avtalt.

-Vi ser frem til å få Geir Olav tilbake i SalmoBreed og Benchmark Genetics, og er svært glade for at han har akseptert den nye stillingen i lederteamet, sier leder for Benchmark Genetics, Jan-Emil Johannessen. -Vi er i ferd med å fullføre oppføringen av vårt nye stamfiskanlegg i Salten, og har nylig inngått en joint venture med AquaChile i Chile, så det er mange spennende kommersielle oppgaver for ham å ta fatt på i et selskap i sterk vekst, avslutter Johannessen.

Geir Olav Melingen

Geir Olav Melingen

main.css loaded.